Wednesday, 24 August 2016

PROMOSI 25-31 OGOS 2016 ONEXOX SEASON PASS

Penjimatan sebenar Pelan Data SEASON PASS..Boleh langgan berkali2 pastu boleh simpan dalam tabung..Rase nak guna data boleh kuarkan ikut keperluan je..Topup bila perlu sahaja..Boleh guna kredit, data, minit panggilan & sms sampai habis sebab validity yg panjang..SURE JIMAT dan anda dipelawa menjadi subdealer onexox...hubungi 0176293848.


Nak baiki diri atau tidak?...Banyak yang salah faham tentang duit. Duit adalah alat untuk kita melakukan perkara yang baik dan dapat membantu orang lain. Kita perlu senaraikan perkara yang hendak dilaksanakan dengan duit tersebut.


Cari duit dengan pelbagai cara, kita diberi pilihan, memilih sebagai;
pekerja
bekerja sendiri
berniaga dengan system
melabur


Kita perlu mempunyai matlamat dengan jelas dalam tempoh 1-3 tahun dari sekarang...
1. Apakah sasaran PENDAPATAN hendak dicapai?
2. Apakah sasaran SIMPANAN hendak dicapai?
3. Berapa sasaran ZAKAT DAN SEDAKAH?
4. Berapa banyak amalan dan peningkatan IBADAH?


Klik disini untuk bersama Dr. Azizan Osman Formula 5 Potensi Wang.

Thursday, 11 August 2016

COWBOY NASI KUKUS AYAM PANGGANG PORT DICKSON








ONEXOX: SEASON PASS 11-12 OGOS 2016

(1) DATA INTERNET yg sedang guna.
Data kat sini ikut tempoh pelan internet yg dilanggan.
Pelan data internet 24 jam / 7 hari / 30 hari....
Tiada carry forward. Tak habis guna dalam tempoh langganan, baki data burn.


(2) SEASON PASS.
Tabung Data / Data Bank.
Boleh simpan seberapa banyak data dalam akaun ni dengan membuat belian Pakej Season Pass.
Selain Data, boleh simpan Voice (minit masa berbual ke semua rangkaian) dan juga SMS.
Boleh kongsi dengan pengguna lain (akan masuk akaun Season Pass penerima).
Tarikh luput data Season Pass ikut tempoh aktif simkad ‪‎ONEXOX‬ (28 bulan ++).
Langganan pelan data untuk guna internet (akaun 1) akan ditolak dari jumlah data dalam akaun Season Pass ini, ikut kuota Pelan Data Biasa* yang dilanggan.


(*Pelan Data Promo tak boleh. Nanti kena tolak kredit).

Menarik kan konsep yang ONEXOX buat?

Rozman Mat Hazin
0176293848

FB:Rozman Onexox Putrajaya