Friday, 27 January 2017

PETS WONDERLAND@SURIA MALL PUTRAJAYA


ONEXOX PUTRAJAYA: PROMOSI 1GB+80 MINIT CALL HANYA RM18 27-28 JANUARI 2017


Tahukah anda?
----------------------

Ramai yang menggunakan smart phone.
Ada yang beli mahal-mahal dan ada yang beli dengan harga yang berpatutan.

Bermacam-macam jenama yang ada dipasaran ketika ini.

Tapi tak semua orang menggunakan semua 'Function' yang ada pada handphone tu.

Betul tak.??

Apa salahnya anda mencuba satu benda yang akan menghasilkan income pasif menakjubkan! !

Rozman
0176293848

Thursday, 26 January 2017

ONEXOX PUTRAJAYA:DATA 5GB HIGHSPEED HANYA RM50 26 JANUARI 2017




Jarang call.....sebab ada wasap dll
Jarang langgan....sebab ada WiFi

Kalau semua dah jarang, guna la "SIMKAD YG JARANG NAK TOPUP"
Alang2 dah jarang...kan
Buat apa nak menabung dalam henfon semata2 nak aktifkan laluan/line???

Bertukar ke talian Onexox,
Simkad RM10 + Topup RM 10 = 850 hari laluan aktif...Boleh kekalkan prepaid sedia ada anda Maxis/Digi/Umobile/Altel/Celcom dan lain2.

Bagi peluang kpd diri anda sebulan utk mencuba simkad onexox ni.

Andaikata anda guna dan rasa tiada 'Penjimatan' di onexox,anda blh bertukar semula bila2 masa.

Jom berjimat...

Hubungi Rozman 0176293848


Monday, 23 January 2017

ONEXOX PUTRAJAYA: 333 minit @ RM31



Tak kuat pakai kredit tapi terpksa juga reload minima RM30/bulan semata-mata nak ia kekal aktif setiap hari ja..
ONEXOX blh bantu selesaikan masalah ini!

2. Ada langgan internet tapi tak stabil,..
ONEXOX boleh bantu selesaikan masalah ini!

3. Dah terpaksa reload.. Kan best kalau boleh dapat percuma siap duit extra lagi untuk tampung ekonomi yg tak berapa baik ni..
ONEXOX boleh bantu selesaikan masalah ini!

4. Alahhh asyik-asyik kena telan kredit.. Call jap ja sudah potong banyak.. Apa ni sms-sms merapu...Tak langgan pun..kena telan kredit lagi.
ONEXOX boleh bantu selesaikan masalah ini!

Sebut saja apa masalah yang anda alami sekarang, saya akan ikhtiarkan dan usahakan yang terbaik untuk bantu selesaikannya menggunakan
Onexox.

Walaupun tanpa iklan seperti telco lain, tak nampak gempak, tapi sudah ada lebih 1juta pengguna seluruh Malaysia dalam tempoh 2 tahun lebih saja... semuanya berpuas hati!

Ada yang murah buat apa yang mahal.. Ada yang baik buat apa kekal yang menyusahkan.. Boleh jimat kenapa nak bazir. Pilihan di tangan anda! Jadilah pengguna yang bijak.

Rozman
0176293848



Friday, 20 January 2017

ONEXOX PUTRAJAYA: 300 SMS@RM28

RM0: Keriangan berganda Sabtu ini dengan tawaran 300SMS @ RM28. Balas SP PROMOS1 untuk membeli. Happy Saturday bermula 12PM-11:59PM, 21/1.

Mengapa Anda Perlu Bertukar Talian Ke Prepaid Onexox & menjadi sebahagian rakan niaga onexox?

"Bertahun2 anda guna handphone & talian Lain Setiap bulan anda byr topup atau bil TAPI TAK PERNAH PUN DAPAT PULANGAN WALAUPUN 10 SEN & tiada faedah-faedah selain hanya memberi untung kpd sykt talian itu sahaja. Ini realiti & fakta."

1. Insentif sehingga 17% setiap kali user topup
2. Untung runcit 22% simkad
3. Insentif MNP (kekal nombor) dari telco lain ke onexox sebanyak $2.
4. Insentif 5% atas nilai insentif yang diperolehi setiap bulan jika dibayar dalam bentuk erecharge (stok topup untuk topup user onexox)
5. Untung runcit jual topup sehingga 5%
6. Insentif promosi khas dari master dealer & area dealer yang baik hati.


whatsapp/sms:
Bagaimana saya menjana pendapatan setiap jam setiap hari ?

Rozman
0176293848



Thursday, 12 January 2017

ONEXOX PUTRAJAYA:WOW!!! INSENTIF TAMBAHAN TAHUN 2017




Assalamualaikum dan salam sejahtera.

*PENGISYTIHARAN PAYUNG KEMBANG ONEXOX*
INSENTIF TAMBAHAN KE ATAS:
...
*PENGAKTIFAN BAHARU BERSERTA PEMBELIAN SUPER SEASON PASS 'RM30@3gb' OLEH PELANGGAN (PBBPSSP)*
Dan secara langsung juga user akan dapat validity 28 bulan serta-merta. Syarat, user mesti beli SSP dalam tempoh 10hari selepas buat first call.
Ok.. dalam kemelut krisis ekonomi sekarang ni, sukacitanya syarikat mengumumkan PBBPSSP pada hari ini TETAPI segala aktiviti akan di'backdate'kan bermula drpd 1/1/2017.
Item:
A) Personal Sales (Direct User T1)
*1 hingga 9 PBBPSSP*= kali *RM2* setiap satu
*10 hingga 29 PBBPSSP*= kali *RM4* setiap satu
*30 dan ke atas PBBPSSP*= kali *RM5* setiap satu
B) Insentif Tier (Tertakluk kpd kelayakan pangkat pengedar)
T1 (SD, D, Super D, AD & MD) = kali *30sen* setiap satu PBBPSSP
T2 (D, Super D, AD & MD) = kali *30sen* setiap satu PBBPSSP
T3 (D, Super D, AD & MD) = kali *30sen* setiap satu PBBPSSP
T4 (D, Super D, AD & MD) = kali *30sen* setiap satu PBBPSSP
T5 (Super D, AD yg layak & MD) = kali *30sen* setiap satu PBBPSSP
T6 (Super D, AD yg layak & MD) = kali *30sen* setiap satu PBBPSSP
T7 (AD yg layak & MD) = kali *30sen* setiap satu PBBPSSP
T8 (AD yg layak & MD) = kali *30sen* setiap satu PBBPSSP
T9 (MD) = kali *30sen* setiap satu PBBPSSP
T10 (MD) = kali *30sen* setiap satu PBBPSSP
Yang item B ini adalah on top of insentif 10%,2%,2%,1% tu ye..
Jaga-jaga cik salmah, income anda boleh melonjak serta-merta!!
Contoh income:-
Sorang dealer buat 10x PBBPSSP dan jual erecaj 10x RM30.
Untung runcit: SIMkad RM2.20 x10 + erecaj 10xRM30x5% = RM37
Insentif T1: RM300 x10% = RM30
Item A: 10x RM4 = RM40
Item B: (T1) 10x 30sen = RM3
FAQ:-
S: Takde ke pilihan Voice SSP untuk user yg guna basic phone?
J: Ada.. insyaallah bakal diperkenalkan dalam minggu depan.
S: Insentif tambahan ni ada display tak dalam onesys?
J: Akan ada. Pihak IT akan siapkan display insentif ini selewat-lewatnya sebelum hujung Januari 2017. Sementara waktu ni, sila buat 'manual book keeping' dulu.
S: Ini promosi atau akan berterusan?
J: Buat masa ini ianya adalah promosi sehingga tempoh yg akan diberitahu kelak.
Jika anda ingin mendapat lebih kepastian, boleh layan video di bawah.
Sekian, selamat berniaga.

Insentif baru diatas + insentif sebelum sehingga 17% setiap kali user topup dimana-mana dan bila-bila masa sahaja menuju kebebasan kewangan. Anda dipelawa menjadi sebahagian rakanniaga ONEXOX.

watsap 0176293848

ONEXOX PUTRAJAYA: CASH ANGPOW 12-31 JANUARI 2017

ONEXOX: Ada Kelainan, Nyata Berbeza

Let's celebrate this Chinese New Year with extra pocket money from us with just min top-up of RM30, starting from 12-31 Jan'17! Be quick and get your share of RM28,880! T&C:bit.ly/2j5uiTe

Sunday, 8 January 2017

ONEXOX PUTRAJAYA: KEJAYAAN 2016 DAN MEMECUT LAJU 2017, LAMBAT TINGGALL












Jack Ma
Pengasas Alibaba

Jack Ma berkata,
"Tolong beritahu anak-anak kamu bahawa dunia berubah setiap hari dan tiada sesiapa akan menunggu bila masa sudah berlalu.

Bila pemetik api dicipta, mancis perlahan-lahan lenyap.

Bila kalkulator dicipta, abakus juga menghilang.

Bila kamera digital direka, jualan negatif filem tidak lagi wujud.

Bila jualan langsung@penjualan secara online meningkat, pemasaran secara tradisional menurun.

Bila smartphone guna 4G
(akses internet tanpa talian) diperkenalkan kpd dunia, kita tidak perlu lagi memasang komputer di rumah.

Bila Wechat dan whatsapp
(mesej teks /suara/video bergerak) dibangunkan, mesej teks tradisional (SMS) tidak lagi sepopular dulu.

Jangan kita tuduh "siapa ambil bisnes siapa." Ia hanyalah disebabkan org lebih cepat menyesuaikan dan mengadaptasi kepada idea baru dan perubahan di dunia.

Ada org bertanya kepada Jack Ma,
"Apakah Rahsia kejayaan kamu" Dia berkata "Sangat mudah...Saya buat (bertindak) semasa kamu hanya memerhati."

Ingatlah dunia berubah setiap hari. Kalau kamu tidak berubah, kamu akan ketinggalan. Kamu Tuai apa yg kamu semai dan Bagaimana Anda Guna MASA yang Ada.

Kalau kamu habiskan masa bergaul dengan orang-orang Berjaya, kamu menjadi seorang yang BERJAYA.

Kalau kamu luangkan masa utk belajar, kamu mungkin beroleh kebijaksanaan.

Kalau kamu luangkan masa utk membaca buku untuk majukan Diri, kamu akan beroleh Peningkatan Diri.

Kalau kamu habiskan masa utk minum, kamu mungkin menjadi seorang pemabuk.

Kalau kamu habiskan masa mengomplen, kamu akan menjadi seorang yg suka menyalahkan.

Kalau kamu luangkan masa untuk mencantikkan diri kamu, kamu mungkin menafikan seorng gadis yg cantik/lelaki yg handsome.

Kalau kamu luangkan masa utk kekal sihat, kamu akan nikmati kehidupan sihat yang baik.

Kalau kamu habiskan masa menjadi seorang yg suka marah-marah, kamu mungkin menjadi org yang tidak disukai orang.

Kalau kamu habiskan masa dengan keluarga, kamu akan mewujudkan kasih sayang dan perhubungan yg aman dgn orang-orang yang kamu sayangi.

Beza antara orang yang berjaya dan tidak ialah Bagaimana Pintarnya Anda Menggunakan Masa[Kaklong Nuzula].

Dengan ini, ONEXOX ingin mempelawa anda untuk menjadi pengguna dengan bayaran hanya RM10.00 dan boleh menikmati insentif 6% (Program User get User) setiap kali user topup dimana-mana dan bila-bila masa sahaja dan insentif ini boleh ditingkatkan sehingga 17% dengan menjadi sebahagian rangkaian pengedar ONEXOX dengan hanya bermodalkan RM90.00. Dengan bayaran tersebut anda akan dapat 5 simkad dan 1 sistem onesys untuk menjalankan bisnes telco onexox.

Hubungi;
Rozman
0176293848

Saturday, 7 January 2017

PEWANGI UDARA LITTLE TREES PUTRAJAYA


...
Soalan Lazim (FAQ)❣
😎Berikut adalah di antara soalan-soalan lazim yang biasa ditanya oleh pengguna X-tra Strength LITTLE TREES (XSLT) kepada kami.
1. XSLT🌲 itu apa?
XSLT🌲 adalah pewangi udara yang dicipta sejak 1952 oleh Julius Samann dan berasal dari Watertown,   New York.Amerika Syarikat.
Julius Samann mengambil masa selama 5 tahun membuat kajian untuk mendapatkan haruman yang terbaik dan masih kekal bertahan sehingga 64 tahun.

2.Berapakah harga sekeping XSLT?
Harga terbahagi kepada dua kategori :
💰Untuk Ahli :
Mengikut MOQ (Minimum Quantity Order)

💰Bukan Ahli :
Rm 20 tidak termasuk pos.


3.Mengapa harga di stesen minyak lebih murah berbanding dengan ahli?
Untuk makluman yang di jual di stesen minyak merupakan saiz KECIL. Ahli hanya memasarkan XSLT bersaiz BESAR sahaja.

4.Berapa lama ketahanan haruman 🌲?
Secara Umum, ianya bergantung kepada pengguna. Sekiranya digunakan mengikut aturan dibelakang plastik haruman mampu kekal bertahan sehingga 49 hari / 7 minggu.

5.Dimanakah kawasan yang sesuai diletakkan XSLT 🌲?
Sesuai diletakkan di dalam bilik berkeluasan 20" x 20". Sama ada bilik berhawa dingin ataupun tidak.
Bilik tandas,ruang tamu,dapur dan juga almari pakaian.

6.Panduan Penggunaan XSLT🌲?
Sila rujuk dibelakang plastik.

7. Apakah kebaikan XSLT🌲?
Mampu membasmi bau busuk.
Haruman kekal mewangi tanpa perlu menggunakan alat bantuan seperti spray dan sebagainya.
Hanya perlu digantung mengikut citarasa pengguna.

8.Apakah keburukan XSLT🌲?
Sehingga kini tiada lagi keburukan dilapurkan kerana haruman ini dikawal ketat pengeluarannya oleh SAFETY DEPARTMENT di USA.

9.XSLT 🌲dikatakan menyerupai bentuk pokok krismas?
Umum mengetahui produk XSLT dikilangkan di USA jadi sudah tentu pokok-pokok disekitar kawasan tersebut diambil untuk dijadikan model XSLT.
Sama juga di Malaysia sesetengah pokok digunakan bagi upacara keagamaan oleh penganut agama lain.Namun pokok-pokok tersebut juga digunakan oleh penganut agama lain sebagai kegunaan harian.
Jadi usah terlalu skeptikal terhadap bentuk fizikal XSLT.

10.Bagaimana untuk mendapatkan XSLT🌲?
Hubungi Puan Marina 014-6683848 penghantaran percuma disemua lokasi Putrajaya dan Cyberjaya