Wednesday, 16 July 2014

Pendaftaran Kerjaya Dealer OneXOX DiBuka

Tahukah kita seramai 7bilion pengguna internet diseluruh dunia dan 5.9 bilion adalah pengguna telefon mudah alih. Penduduk Malaysia pada 2013 adalah sebanyak 29.9 juta dan hanya seramai 7.6 juta adalah pelanggan yang melanggan telefon mudah alih melalui postpaid. Ini adalah peluang terbaik untuk menembusi penduduk untuk mengunakan prepaid.

Bagi memenuhi keperluan pengguna di Malaysia maka ONEXOX (klik disini http://www.onexox.my) anak syarikat kepada XOX Com Bhd (Public Listed Company) bermula akhir 2013 telah bergerak aktif memperkenalkan pelan prepaid telekomunikasi dan internet berkelajuan tinggi dan menjimatkan. Sehingga Julai 2014 pengguna OneXOX telah mencapai 100,000.00. Sekarang XOX menggunakan fasiliti dan infrastruktur CELCOM, jadi tidak timbul isu liputan talian kerana dimana ada CELCOM DISITU ADA ONEXOX.

Apakah beza anda jual produk KEHENDAK dan KEPERLUAN? Kehendak adalah produk seperti makanan tambahan, kecantikan dll. KEPERLUAN adalah seperti beras, gula, sayur, ikan dll termasukalah TOPUP. Kedua-duanya dijual dengan TUjuan yang sama iaitu untuk dapat "UNTUNG". 

Namun satu perkara yang membezakannya ialah jualan berulang@repeat sale. Jika anda jual barang kehendak, keuntungan anda adalah terhad dan tidak semua orang akan membeli produk anda setiap hari atau minggu.... kecuali anda mempunyai rangkaian pelanggan yang besar. 

Tetapi jika anda jual produk KEPERLUAN....keuntungan anda berulang setiap hari atau minggu.... Faktanya, kita ambil contoh TOPUP yang kita pakai, bila habis topup.... sudah tentu kita akan beli topup lagi...betul tak?Naah,,, inilah yang kita panggil "repeat sale"... jualan berulang..

Cuba kita fikirkan, keuntungan ONEXOX diperolehi dari repeatsale topup yang diguna oleh network anda..bayangkan setiap kali orang topup anda dibayar . Tanpa Had dan Tanpa Tempoh. Buka mata, buka minda, pilihan bijak ditangan anda.
Hubungi saya Rozman ditalian 017-6293848 untuk keterangan lanjut. Sesiapa yang berada sekitar lembah kelang dan Putrajaya boleh membuat sesi temujanji untuk perbincangan, manakala yang berada diluar kawasan berkenaan boleh berjumpa dan belajar diatas talian. Dunia tanpa sepadan.