Monday, 23 January 2017

ONEXOX PUTRAJAYA: 333 minit @ RM31



Tak kuat pakai kredit tapi terpksa juga reload minima RM30/bulan semata-mata nak ia kekal aktif setiap hari ja..
ONEXOX blh bantu selesaikan masalah ini!

2. Ada langgan internet tapi tak stabil,..
ONEXOX boleh bantu selesaikan masalah ini!

3. Dah terpaksa reload.. Kan best kalau boleh dapat percuma siap duit extra lagi untuk tampung ekonomi yg tak berapa baik ni..
ONEXOX boleh bantu selesaikan masalah ini!

4. Alahhh asyik-asyik kena telan kredit.. Call jap ja sudah potong banyak.. Apa ni sms-sms merapu...Tak langgan pun..kena telan kredit lagi.
ONEXOX boleh bantu selesaikan masalah ini!

Sebut saja apa masalah yang anda alami sekarang, saya akan ikhtiarkan dan usahakan yang terbaik untuk bantu selesaikannya menggunakan
Onexox.

Walaupun tanpa iklan seperti telco lain, tak nampak gempak, tapi sudah ada lebih 1juta pengguna seluruh Malaysia dalam tempoh 2 tahun lebih saja... semuanya berpuas hati!

Ada yang murah buat apa yang mahal.. Ada yang baik buat apa kekal yang menyusahkan.. Boleh jimat kenapa nak bazir. Pilihan di tangan anda! Jadilah pengguna yang bijak.

Rozman
0176293848