Thursday, 6 November 2014

FREE INTERNET... UNLIMITED???

Salam semua ...berkenaan FREE Basic Internet yg diwar warkan oleh pengunjung page ini sila baca terma dan syarat kepada perkhidmatan FREE ini ... Saya boleh jamin 99% masyarakat kita hanya melihat kepada perkataan FREE tu jer .. yg lain lain diorang tak tgk . Dan mula membuat perbandingn diantara ONEXOX dan Free Internet . MAXIS mempunyai belasan juta pelanggan dgn rate panggilan yg mahal dan validity yg tidak mesra pelanggan .. Ye la mereka dah mcm ibarat ferrari kind of thing .. Benda bagus mestilah mahal ...

Dibawah ini says ada copy paste terma dan syarat yg paling penting .. sila baca dan fahamkan betul betul ... Kalau nak baca yg penuh sila klik link dibawah
‘Basic Internet’ refers to internet at reduced speed limited to a maximum of 64kbps.
Basic Internet is FREE over the Active Period only, applicable to all customers on ‪#‎Hotlink‬ Plan.
All customers are subject to a monthly Fair Usage Policy of 3GB on FREE basic Internet. Upon exhaustion of the maximum quota, Basic Internet services will be disconnected.
Peer-to-Peer (P2P) sharing & Internet tethering is not allowed on Free Basic Internet.
Effective from 23rd January 2014, FREE Basic Internet of #Hotlink is not available for reactivation from de-active/grace status via credit transfers [Ask-A-Top Up, Share-A-Top Up, Post-A-Top Up, SOS-Top Up, Auto Top Up, Maxis Pay & M-Money. FREE Basic Internet remains available for reactivation via direct top up, such as top up ticket, E-Pin, Online Banking & Hot Tickets)
The terms and conditions for Mobile Internet (available on the Hotlink website at www.hotlink.com.my) shall apply and be binding upon you.

Rujukan: CEO ONEXOX Ariesyam