Wednesday, 9 November 2016

ONEXOX PROMOSI MINGGUAN CALL 10SEN SEMINIT 9-10 NOVEMBER 2016

Berbual lebih lama! Happy Hour Season Pass 250minit dengan hanya RM25 shj. Dapatkan sekarang ! SMS <SP PROMOV25> ke 23388/22111 PROMO 9 - 10 November, 12pm - 4pm.Jarang call.....sebab ada wasap dll
Jarang langgan....sebab ada WiFi

Kalau semua dah jarang, guna la "SIMKAD YG JARANG NAK TOPUP"
Alang2 dah jarang...kan
Buat apa nak menabung dalam henfon semata2 nak aktifkan laluan/line???

Bertukar ke talian Onexox,
Simkad RM10 + Topup RM 10 = 850 hari laluan aktif...Boleh kekalkan prepaid sedia ada anda Maxis/Digi/Umobile/Altel/Celcom dan lain2.

Bagi peluang kpd diri anda sebulan utk mencuba simkad onexox ni.

Andaikata anda guna dan rasa tiada 'Penjimatan' di onexox,anda blh bertukar semula bila2 masa.

Jom berjimat...

Onexox juga ingin mempelawa anda untuk menjadi rangkaian pengedar ONEXOX diseluruh negara dan nikmati ganjaran insentif sehingga 17% setiap kali user topup dimana-mana dan bila-bila masa sahaja dengan hanya bermodalkan RM90.00. Dengan bayaran tersebut anda akan dapat 5 simkad dan 1 sistem onesys untuk menjalankan bisnes telco onexox. Disini petua dan tips perniagaan yang saya dapat daripada Puan Ainon Mohd dan beberapa tokoh individu yang lain untuk direnungi bersama sebelum memulakan bisnes.

Apabila kita memulakan bisnes, adalah normal kita yang terpaksa menjalankan semua kerja.

Kita buat sendiri semua kerja, dari kerja yang paling rendah macam menyapu lantai, membuang sampah, mencuci toilet, sampailah kepada kerja membuat keputusan yang berat-berat.

Itu normal!

Hubungi; Rozman 0176293848

SEASON PASS ONEXOX: adalah STOK PUKAL USER untuk data, call & SMS, sah aktif 28 bulan seperti sah prepaid. Ia boleh dikongsi tanpa had dengan semua pengguna ONEXOX. Apabila membuat panggilan dan SMS baki kredit akan ditolak terus daripada stok season pass.
Kadar call dan SMS bermula serendah 10 sen seminit. Bagi data internet pula ianya perlu diaktifkan, jika tidak aktifkannya maka tidak dapatlah berinternet. Setelah mengaktifkan data mengikut keperluan anda maka barulah stok data internet akan ditolak dalam season pass.
TIPS penjimatan data ialah dengan cara aktifkan 500mb/30 hari, apabila habis aktifkan lagi 500mb begitulah seterusnya. Taip 1XD500 dan SMS ke 22111. Pastikan anda mempunyai kredit yang mencukupi untuk melanggan SEASON PASS.