Wednesday, 16 November 2016

PROMOSI ONEXOX: BACK TO SCHOOL

Kempen ''Back To School'' kembali menceriakan hari anda!!

Hadiah menarik buat semua pelanggan ONEXOX!!

Top Up & Win ! Anda hanya perlu menambah nilai terkumpul sebanyak RM30 bermula 15 Nov 2016 - 31 Dec 2016 dan menangi 'Petrol Gift Card' RM50 & Wang Tunai RM1,000. **Tertakluk pada terma dan syarat


Dapatkan Happy Hour DATA 2GB dengan hanya RM29 shj! Enjoy ! SMS <SP JOM2GB> ke 23388/22111 PROMO 16 - 17 November, 12pm - 4pm.
pernah tak dengar satu cerita yg mana si anak simpan duit belanja sekolah.. dia tanya ayah dia sehari berapa upah yg ayah dia terima, ayah dia kata rm50..

sekian lama dia simpan duit utk cukupkan rm50.. nak tahu dia nak buat apa dgn duit tu.. dia nak beli masa ayah dia sehari utk sama-sama dapat jalan-jalan dan bersuka ria..

walaupun cerita ni mcm dongeng tapi rasanya anak-anak pasti jua nak kan ada hari untuk mereka bersama dgn keluarga untuk pergi jalan-jalan..

sebab itu kita kena mahu atau tidak belajar jana income pasif.. tak kisah dgn bisnes apa sekalipun.. yg lebih baik jika handphone anda tu blh jadi pengantara utama untuk jana income.. sambil2 tengok kartun shin chan kat rumah pun masih boleh jana income..

kalau anda tak mulakan sekarang.. sampai bila-bila anda akan bergantung kepada kerja makan gaji dan org lain telah beli masa anda utk lakukan perkerjaan mereka..

Onexox ingin mempelawa anda untuk menjadi rangkaian pengedar ONEXOX diseluruh negara dan nikmati ganjaran insentif sehingga 17% setiap kali user topup dimana-mana dan bila-bila masa sahaja dengan hanya bermodalkan RM90.00. Dengan bayaran tersebut anda akan dapat 5 simkad dan 1 sistem onesys untuk menjalankan bisnes telco onexox. Disini petua dan tips perniagaan yang saya dapat daripada Puan Ainon Mohd dan beberapa tokoh individu yang lain untuk direnungi bersama sebelum memulakan bisnes.

Tidak ada bisnes yang tidak ada risiko. Tidak ada risiko yang dapat dihapuskan. Risiko hanya dapat dikurangkan. Jadi, kita kena belajar ilmu mengurus risiko.

Hubungi;
Rozman
0176293848


SEASON PASS ONEXOX: adalah STOK PUKAL USER untuk data, call & SMS, sah aktif 28 bulan seperti sah prepaid. Ia boleh dikongsi tanpa had dengan semua pengguna ONEXOX. Apabila membuat panggilan dan SMS baki kredit akan ditolak terus daripada stok season pass. Kadar call dan SMS bermula serendah 10 sen seminit. Bagi data internet pula ianya perlu diaktifkan, jika tidak aktifkannya maka tidak dapatlah berinternet. Setelah mengaktifkan data mengikut keperluan anda maka barulah stok data internet akan ditolak dalam season pass. TIPS penjimatan data ialah dengan cara aktifkan 500mb/30 hari, apabila habis aktifkan lagi 500mb begitulah seterusnya. Taip 1XD500 dan SMS ke 22111. Pastikan anda mempunyai kredit yang mencukupi untuk melanggan SEASON PASS.