Thursday, 3 November 2016

RM25:1.5GB HIGHSPEED DATA PROMOSI BERMULA 3 NOVEMBER 2016

HAPPY HOUR!

TOP-UP sekarang! Nikmati 1.5GB DATA pada harga RM25. Stanby handphone anda untuk melanggan. Promo bermula 03 Nov dari jam 12pm - 4pm Enjoy!
...

Untuk melanggan SMS <SP PROMOD25> Ke 22111 / 23388 atau SMS <YES> Ke 22111/ 23388SEASON PASS ONEXOX: adalah STOK PUKAL USER untuk data, call & SMS, sah aktif 28 bulan seperti sah prepaid. Ia boleh dikongsi tanpa had dengan semua pengguna ONEXOX. Apabila membuat panggilan dan SMS baki kredit akan ditolak terus daripada stok season pass. Kadar call dan SMS bermula serendah 10 sen seminit. Bagi data internet pula ianya perlu diaktifkan, jika tidak aktifkannya maka tidak dapatlah berinternet. Setelah mengaktifkan data mengikut keperluan anda maka barulah stok data internet akan ditolak dalam season pass. TIPS penjimatan data ialah dengan cara aktifkan 500mb/30 hari, apabila habis aktifkan lagi 500mb begitulah seterusnya. Taip 1XD500 dan SMS ke 22111. Pastikan anda mempunyai kredit yang mencukupi untuk melanggan SEASON PASS.

Disamping ini juga, Onexox ingin mempelawa anda untuk menjadi rangkaian pengedar ONEXOX diseluruh negara dan nikmati ganjaran insentif sehingga 17% setiap kali user topup dimana-mana dan bila-bila masa sahaja dengan hanya bermodalkan RM90.00. Dengan bayaran tersebut anda akan dapat 5 simkad dan 1 sistem onesys untuk menjalankan bisnes telco onexox. Disini petua dan tips perniagaan yang saya dapat daripada Puan Ainon Mohd dan beberapa tokoh individu yang lain untuk direnungi bersama sebelum memulakan bisnes.

Puan guru bagi tahu pada saya, nabi (baca selawat) dahulu dia jaga kambing abu talib. Abu talib itu pak sedara nabi abu talib itu orang kaya, pembesar mekah. Jadi itu antara service yang nabi buat dia jaga harta orang kaya.

Untuk kita orang baru dalam bisnes tentu kita tertanya-tanya bisnes service apa yang kita boleh buat. Kita lihat nabi kita buat apa dan kita tiru gaya bisnes nabi.

Tuan-tuan boleh mulakan bisnes pertama tuan-tuan dengan service jaga harta orang kaya sebagai contoh:

+ service cuci rumah. Rumah adalah harta orang kaya.

+ service repair kasut. Kasut juga merupakan harta orang kaya.

+ service potong rambut. Rambut juga aset bagi orang kaya.

+ service cuci kereta. Kereta juga harta orang kaya.

+ untuk dikota, mana nak dapat kambingkan. Jadi kita boleh tukar kambing itu kepada harta orang kaya. Seperti mana yang nabi kita buat.

Hubungi;
Rozman
0176293848