Friday, 2 December 2016

500MB:RM9.90 HIGHSPEED DATA ONEXOX

Dapatkan Happy Hour DATA 500MB dengan hanya RM9.90 shj! Balas YES atau SMS <SP 99D> ke 23388/22111.
PROMO 02 Disember, 12pm - 11.59pm. Enjoy!!
1. Tak kuat pakai kredit tapi terpksa juga reload minima RM30/bulan semata-mata nak ia kekal aktif setiap hari ja..
ONEXOX blh bantu selesaikan masalah ini!

2. Ada langgan internet tapi tak stabil,..
ONEXOX boleh bantu selesaikan masalah ini!

3. Dah terpaksa reload.. Kan best kalau boleh dapat percuma siap duit extra lagi untuk tampung ekonomi yg tak berapa baik ni..
ONEXOX boleh bantu selesaikan masalah ini!

4. Alahhh asyik-asyik kena telan kredit.. Call jap ja sudah potong banyak.. Apa ni sms-sms merapu...Tak langgan pun..kena telan kredit lagi.
ONEXOX boleh bantu selesaikan masalah ini!

Sebut saja apa masalah yang anda alami sekarang, saya akan ikhtiarkan dan usahakan yang terbaik untuk bantu selesaikannya menggunakan
#OneXOX_Prepaid!

Walaupun tanpa iklan seperti telco lain, tak nampak gempak, tapi sudah ada lebih 1juta pengguna seluruh Malaysia dalam tempoh 2 tahun lebih saja... semuanya berpuas hati!

Ada yang murah buat apa yang mahal.. Ada yang baik buat apa kekal yang menyusahkan.. Boleh jimat kenapa nak bazir. Pilihan di tangan anda! Jadilah pengguna yang bijak.

Sehubungan itu juga ONEXOX ingin mempelawa anda menjadi sebahagian daripada keluarga rakan niaga kami bagi menyebarkan penjimatan ke seluruh negara dengan bermodalkan RM90(5 simkad). Disini juga saya ingin berkongsi tips perniagaan Puan Ainon Mohd iaitu:

Mulakan bisnes dengan modal tidak lebih dari RM2k. Andai kata bisnes kita lingkup, cuma RM2k yang hangus. Kita mampu serap kerugian itu. Kita dapat bangun semula, dan cuba kali kedua.

Hubungi;
Rozman
0176293848

SEASON PASS ONEXOX: adalah STOK PUKAL USER untuk data, call & SMS, sah aktif 28 bulan seperti sah prepaid. Ia boleh dikongsi tanpa had dengan semua pengguna ONEXOX. Apabila membuat panggilan dan SMS baki kredit akan ditolak terus daripada stok season pass. Kadar call dan SMS bermula serendah 10 sen seminit. Bagi data internet pula ianya perlu diaktifkan, jika tidak aktifkannya maka tidak dapatlah berinternet. Setelah mengaktifkan data mengikut keperluan anda maka barulah stok data internet akan ditolak dalam season pass. TIPS penjimatan data ialah dengan cara aktifkan 500mb/30 hari, apabila habis aktifkan lagi 500mb begitulah seterusnya. Taip 1XD500 dan SMS ke 22111. Pastikan anda mempunyai kredit yang mencukupi untuk melanggan SEASON PASS