Wednesday, 14 December 2016

ONEXOX PUTRAJAYA:PROMOSI BERMULA 13 DISEMBER 2016

Missed out your chance to grab a plane ticket? Worry no more, Season Pass Data 2GB @ RM29 with #notimecap #nospeedcap is back to fulfill your vacay plans! Buy, keep, use, share! Deal starts 13 Dec 2016, 12pm - 11.59pm. Reload now, Buy the deal, Book your flight!

Purchase via: 1. SMS: send <YES> / SP JOM2GB to 23388 / 22111

Peluang dah ada...modal pun cukup murah..

bukan rm900
bukan rm9000
bukan rm90000

hanya rm90 jer laluan anda menjadi usahawan telekomunikasi.....kalau itu pun tak ada duit sampai bila-bila la tak ada duit...

perlu bertindak sekarang.

Dengan ini, ONEXOX ingin mempelawa anda untuk menjadi pengguna dengan bayaran hanya RM10.00 dan boleh menikmati insentif 6% (Program User get User) setiap kali user topup dimana-mana dan bila-bila masa sahaja dan insentif ini boleh ditingkatkan sehingga 17% dengan menjadi sebahagian rangkaian pengedar ONEXOX dengan hanya bermodalkan RM90.00. Dengan bayaran tersebut anda akan dapat 5 simkad dan 1 sistem onesys untuk menjalankan bisnes telco onexox. Disini petua dan tips perniagaan yang saya dapat daripada Puan Ainon Mohd dan beberapa tokoh individu yang lain untuk direnungi bersama sebelum memulakan bisnes.

"Memulakan bisnes adalah proses yang sangat stressfull. Apabila bisnes itu dimulakan pula dengan duit hutang, stress itu berlipat-lipat kali beratnya. Mana nak memikirkan macam mana nak survive-kan bisness. Mana nak memikirkan macam mana nak bayar ansuran hutang. Salah-salah gaya, boleh sampai bercerai-berai. Yang sudah mengalaminya sahaja yang tahu. Sakitnya tuh di sini".

Hubungi Rozman 0176293848

SEASON PASS ONEXOX: adalah STOK SIMPANAN PUKAL USER untuk data, call & SMS, sah aktif 28 bulan seperti sah prepaid. Ia boleh dikongsi tanpa had dengan semua pengguna ONEXOX. Apabila membuat panggilan dan SMS baki kredit akan ditolak terus daripada stok season pass. Kadar call dan SMS bermula serendah 10 sen seminit. Bagi data internet pula ianya perlu diaktifkan, jika tidak aktifkannya maka tidak dapatlah berinternet. Setelah mengaktifkan data mengikut keperluan anda maka barulah stok data internet akan ditolak dari season pass. TIPS penjimatan data ialah dengan cara aktifkan 500mb/30 hari, apabila habis aktifkan lagi 500mb begitulah seterusnya. Taip 1XD500 dan SMS ke 22111. Pastikan anda mempunyai kredit yang mencukupi untuk melanggan SEASON PASS.