Tuesday, 28 February 2017

ONEXOX PUTRAJAYA: KADAR CALL 10 SEN SEMINIT & DATA 1GB RM10

Ringkasnya kadar call 10 seminit, 1gb rm10, boleh kongsi dengan pengguna lain, boleh bawa baki kehadapan sebab tempoh sah aktifnya panjang...free lagi data 500mb highspeed setiap bulan, apa mau lagi, jimatkan.


Adik: Jom pakai yg ni XXX abg,.. bla bla free, bla bla free,.. bla bla free
Abg: Bagus tu dik, banyak free free,..tapi abg nak tanya sikit ble???

Adik: Bleh,. sy sedia jwb semua soalan abg,.. no prob???..
Abg: Bln ni dah berapa kali dik topup???
Adik: Baru 2 kali je bang,...
Abg: Topup free ke? atau kena keluar duit poket dik???
Adik: Mana ada topup tak kena bayar bang?.. kena duit la,..
Abg: Aitttt,... kan free free free....

Abg: Kredit adik byk ke?....
Adik: Banyak bang, ada ratus2 RM lagi,.. sbb free
Abg: Wooow,.. ratus2 tu... byk,.. free pula,.. Abg tanya sikit boleh???

Abg: Klu kredit banyak ratus2 RM,.. kenapa adik masih topup???
Adik: Kena topup bang,.. klu kredit byk, tapi tempoh sah habis, tak boleh guna,...
Abg: Bila topup,.. kena duit tak dik???... kan free free free,..
Adik: Malas la bang nak jawab,... bye...

"Agaknya ini la,... org pandai tapi tak bijak - jadi makanan strategi pemasaran kapitalis"... entah la...


Dengan ini, ONEXOX ingin mempelawa anda untuk menjadi pengguna dengan bayaran hanya RM10.00 dan boleh menikmati insentif 6% (Program User get User) setiap kali user topup dimana-mana dan bila-bila masa sahaja dan insentif ini boleh ditingkatkan sehingga 17% dengan menjadi sebahagian rangkaian pengedar ONEXOX dengan hanya bermodalkan RM90.00. Dengan bayaran tersebut anda akan dapat 5 simkad dan 1 sistem onesys untuk menjalankan bisnes telco onexox. Disini petua dan tips perniagaan yang saya dapat daripada Puan Ainon Mohd dan beberapa tokoh individu yang lain untuk direnungi bersama sebelum memulakan bisnes.

Ciri-ciri memilih bisnes yang bagus:

+ Bisnes itu tidak melekat di badan kita.

+ Operasi harian bisnes itu mudah di-SOP-kan.

+ Permintaan untuk produk ataupun servis itu sentiasa tinggi sepanjang tahun.

+ Duit keluar-masuk tiap-tiap hari dan berpusing-pusing laju.


Hubungi;
Rozman 0176293848